Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 06.05.2024 -13.05.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
PROMO ROOM WITHOUT BALCONY
Ultra All Inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 487 €
1 445 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 1445 € de la 25.04.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : PROMO ROOM WITHOUT BALCONY
Masa : Ultra All Inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 487 €
1 445 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



Descriere:  Hotelul  a fost deschis in anul 2006 si renovat in perioada 2016 - 2017. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 75000 mp si are in total 773 de camere. 

Localizare: Hotelul este situat la 20 km de orasul Alanya si la aproximativ 90 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Hotelul se afla vizavi de plaja cu nisip si pietricele. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: TV, telefon, internet wi-fi, mini bar (contine apa si bauturi racoritoare la check-in si se reumple doar cu apa), seif, baie cu cada sau cabina de dus, aer conditionat centralizat, facilitati preparare ceai / cafea.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, patiserie, inghetata, 3 restaurante a la carte, baruri, cafenea, piscina cu apa de mare, piscina principala, aquapark cu 10 tobogane pentru adulti si 5 tobogane pentru copii, piscine in zona de vile, piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie turceasca, centru fitness, sala de jocuri, basket, volei pe plaja, gimnastica, mini fotbal, tenis de masa, step, aerobic, muzica live, programe de animatie, internet wi-fi.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, room service, fresh-uri din fructe, bauturi premium, bauturi imbuteliate, nocturna si echipament pentru tenis, biliard, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente in centrul Spa, servicii de curatatorie, servicii medicale.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), loc de joaca, mini disco, bufet pentru copii in restaurantul principal, aquapark, piscina.  

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie;  accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: www.longbeach.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Localizare

Hotelul Long Beach Resort&Spa se află la 50 m de plajă, 20 km de centrul orașului Alanya și la 95 km de aeroportul din Antalya. Acesta a fost construit în anul 2006 și este alcatuit dintr-un corp principal de 7 etaje și 12 vile cu 2 etaje.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant principal, 4 restaurante a la carte (cu specific italian, turcesc, pescăresc, chinez – gratuit, o dată pe saptămână, cu rezervare prealabilă), 6 baruri, 6 piscine exterioare cu 8 tobogane, o piscină acoperită, coafor, centru SPA & Wellness, centru comercial, spălătorie, curățătorie, schimb valutar, 4 săli de conferințe, Wi-fi gratuit în lobby, programe de animație și parcare.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, duș, uscător de păr, telefon, TV, mini bar (se suplimentează zilnic, gratuit, cu apă carbogazoasă și plată), balcon, seif (gratuit), room service (contra cost), aer condiționat centralizat.

Facilități pentru copii

Hotelul oferă 2 piscine speciale pentru copii cu tobogane, bufet special, loc de joacă, mini club (4-12 ani) și baby sitter (contra cost).

Plaja

Hotelul se află vis-à-vis de plaja sa privată, la 50 m, accesul pe plajă realizându-se printr-un pasaj subteran. Plaja este formată din nisip și pietriș, umbrelele, șezlongurile și saltelele fiind gratuite.

Sport și agrement

Hotelul dispune de numeroase facilități de relaxare, precum: baie turcească, baie cu aburi, saună, Jacuzzi, fitness, aerobic, volei pe plajă, darts, tenis de masă și contra cost: masaj, solar, bowling, biliard, jocuri electronice, sporturi nautice, teren de tenis și fotbal.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
Q PREMIUM RESORT

Q PREMIUM RESORT

Alanya, Antalya, Turcia

de la 915.5 /pers

Kleopatra Ada Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

de la 377.5 /pers

15 % Early Booking
Delphin Botanik Platinum

Delphin Botanik Platinum

Alanya, Antalya, Turcia

de la 963 /pers