Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere HOTEL SILENCE BEACH RESORT: 
Hotelul a fost deschis in anul 2003 si este format dintr-o cladire principala cu 7 etaje, vile si cladiri tip club cu 3 etaje. 
Tip masa: 
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL SILENCE BEACH RESORT:
Hotelul SILENCE BEACH RESORT este situat la 75 km distanta fata de aeroportul Antalya, la 13 km de orasul Manavgat si la 48 km de Alanya. 
Plaja:
Hotelul dispune de o plaja cu nisip si pietris cu o lungime de 340 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt gratuite o data pe zi. 
Dotari camere: 
Camerele hotelului sunt dotate cu: baie cu cada, telefon, aer conditionat centralizat, TV, mini bar, seif, balcon. 
Facilitati generale HOTEL SILENCE BEACH RESORT:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: piscina exterioara semiolimpica, aquapark cu 14 tobogane, piscina interioara, piscine pentru copii, restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 8 baruri, sali de conferinta, programe de animatie, aerobic, tenis de masa, 6 terenuri de tenis, volei pe plaja, basket, darts, badminton, centru fitness. 
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, sporturile acvatice, nocturna si echipament pentru tenis, centru SPA, baie turceasca, sauna, masaj si alte tratamente corporale, biliard, bowling, play station, jocuri, internet cafe, telefon, fax, fresh-uri din fructe, toate bauturile imbuteliate si bauturile alcoolice premium, luna park (5 bilete gratuite pe camara la sosire).
Facilitati copii HOTEL SILENCE BEACH RESORT: 
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, mini disco, piscina interioara si exterioara pentru copii.
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- animalele de companie nu sunt permise;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5* 
Pagina web: http://www.silence.com.tr/ 
Facilitati camere

Facilitatile oferite in camerele hotelului Silence Beach Resort includ: baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, mini-bar, seif (in camera, gratuit), pardoseala – mocheta (Main building & Club building), gresie (Lake house), balcon si curatenie in camera – zilnic.

Piscina

Hotelul Silence Beach Resort detine 14 piscine (printre care 5 pentru copii), unde sunt puse la dispozitie umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Facilitati hotel

Hotelul Silence Beach Resort ofera urmatoarele facilitati: centru de fitness, gradina, asistenta medicala, schimb valutar, baby sitter, restaurant, bar, internet cafe, frizerie, magazine, cinematograf, inchirieri masini, parcare, sali de conferinte si acces pentru persoane cu dizabilitati, 5 piscine pentru copii, teren de joaca, mini-club (4–6 ani) si junior club (7–12 ani).

Localizare

Hotelul Silence Beach Resort este situat la 85 km de aeroportul orasului Antalya, la 13 km de orasul Manavgat, pe malul marii.

Activitati/Divertisment

Hotelul Silence Beach Resort pune la dispozitie: doua terenuri de fotbal, sali de bowling, biliard si squash, teren de tenis, serviciu de inchiriere rachete si mingi de tenis, windsurfing (licenta) si hidrobicicleta cu panza (cu licenta).

• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 15.04.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

12 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 824 /pers

14 % Early Booking
Alva Donna Beach Resort Confort

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 871 /pers

10 % Early Booking
ROYAL TAJ MAHAL

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1175.5 /pers