Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Este unul dintre cele mai noi hoteluri din statiune. Localizare: la 150 metri de plaja. Dotari camera: televizor, telefon, aer conditionat, seif, balcon. Camera family consta in doua camere duble conectate. Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant cu specific bulgaresc, snack bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara, miniclub si loc de joaca pentru copii, sauna, jacuzzi, sali de masaj, sala de fitness, tenis, volei, basket, darts, sala de conferinte, acces internet.
Facilitati camere

Hotelul dispune de camere duble standard si superioare, camere familii si apartamente. Toate camerele au aer conditionat, uscator de par, telefon, satelit TV, frigider, seif in camera (contra cost ), bacon sau terasa.

Divertisment

Program de divertisment pe timpul zilei pentru copii cu varste intre 4 si 7 ani si intre 8 si 12 ani (de 6 ori pe saptamana). Program de divertisment pe timpul zilei pentru adulti ( de 6 ori pe saptamana ) ; spectacole , muzica live pentru programul de seara .

Localizare

Situat la doar 250 m distanta de plaja, hotelul Lti Dolce Vita ofera toate facilitatile pentru a petrece o vacanta minunata la Marea Neagra. Hotelul este ideal pentru tineri si pentru familii.

Sporturi

Volei, baschet, fotbal, tenis de masa, sala de gimnastica, polo pe apa, gimnastica acvatica, darts.

Facilitati pentru copii

Piscina cu sectiune speciala pentru copii, loc de joaca pentru copii.

Piscina

Hotelul dispune de 2 piscine exterioare cu umbrelute, prosoape si sezlonguri, piscina acoperita.

Facilitati hotel

Restaurant pentru nefumatori cu terasa, restaurant principal (preparate bulgaresti), lobby bar cu terasa, lounge bar cu terasa, snack bar la piscina, centru spa cu diferite tratamente, sauna, jacuzzi, masaj, salon de infrumusetare, sala de gimnastica, internet wireless in lobby.

Sejururi externe, plecari 2023: • 20% avans la inscriere; • Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRABELLE

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 240 /pers

MARINA GRAND BEACH

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 278 /pers

28 % Early Booking
HVD VIVA CLUB

HVD VIVA CLUB

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 420 /pers