Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Golden Sun Hotel este un hotel modern, ideal pentru cei care cauta o plaja insorita pentru relaxare. Cazare confortabila si servicii prietenoase, este ideala pentru cupluri si familii.
Localizare

Hotelul se afla situat in statiunea Kalamaki, la 150 m de plaja cu nisip, la 400 m de centrul statiunii, 5 km de Zante Town si 3 km de aeroport.

Facilitati camere

Toate camerele ofera TV, telefon, aer conditionat, baie proprie cu dus sau cada si uscator de par, veranda spatioasa cu vedere la mare sau la piscina. Echipa de room service este intotdeauna in apropiere pentru a face sederea cat mai confortabila.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra baby sitting, spalatorie, inchirieri de masini, room service la cerere, doctor la cerere, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va pune la dispozitie jacuzzi, sala de sport, sauna, loc de joacă pentru copii, biliard, darts, camera de jocuri, calarie, sporturi de apa.

20% avans la inscriere; inca 10% pana la 15.04.2023; Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

20 % Oferta Speciala
Memento Merlis Studios

Memento Merlis Studios

Kalamaki, Zakynthos, Grecia

de la 416.5 /pers

MEANDROS BOUTIQUE (ADULTS ONLY)

Kalamaki, Zakynthos, Grecia

de la 1174.5 /pers