Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 02.11.2024 -09.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD ROOM
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 207 €
990 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 495 € de la 28.03.2024
  • 990 € de la 12.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD ROOM
Masa :
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 207 €
990 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



Descriere : Hotelul  a fost deschis in anul 2004 si renovat in anul 2015. Este construit pe o suprafata totala de 42000 mp si este format din 8 cladiri cu cate 5 etaje si 3 cladiri cu 2 etaje, avand in total 670 de camere. 

Tip masa: Ultimate All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat in localitatea Bogazkent, la 40 km de aeroportul Antalya si la 50 km fata de orasul Antalya. 

Plaja:Plaja hotelului cu o lungime de 500 m, se afla la 400 m distanta fata de hotel si este cu nisip si pietricele. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de aer conditionat, seif, mini bar, TV satelit, parchet sau gresie, telefon, internet wi-fi, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, snack restaurant la piscina si pe plaja, 4 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc, italian, mexican), patiserie, inghetata, 6 baruri, discoteca, 2 piscine exterioare, piscina exterioara pentru copii, aquapark, aquapark pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, centru SPA (700 mp), baie turceasca, sauna, programe de animatie, muzica live, teren de tenis, teren de basket, volei pe plaja, centru fitness, tenis de masa, aerobic, darts, mini golf, cinema, internet wireless.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte (mexican, pescaresc), fresh-uri din fructe, bauturi energizante, bauturi alcoolice de import, bauturi imbuteliate, jocuri video, biliard, bowling, nocturna pentru teren de tenis, sporturi acvatice, golf, room service, servicii medicale, servcii de curatatorie, masaj si alte tratamente corporale in centrul SPA. 

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), piscina pentru copii, aquapark.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la unul din restaurantele Italian sau Turcesc;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: www.crystalhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Localizare

Hotelul Crystal Paraiso Verde se afla la aproximativ 7 km fata de statiunea Belek exact pe marginea raului Acisu, la malul marii;

Facilitati camere

Camerele standard, elegante,~ 39mp, in corpul principal al hotelului dispun de grup sanitar complet utilat din marmura, cada/wc,jacuzzi, uscator par, halat baie, oglinda cosmetica, priza internet, telefon direct, Tv satelit, minibar, seif, masina de cafea si ceai, parchet, incalzire/climatizare, balcon.Pentru camere cu vedere la mare se achita un supliment. Camerele tip Suite sunt situate in cladirea principala, suprafata de ~65mp si sunt alcatuite din living si un dormitor separat cu un pat matrimonial king size, 2 Tv satelit, jacuzzi pe terasa.

Facilitati hotel

Hotelul este deschis in 2007 si este alcatuit din 2 cladiri principale si 96 de vile care sunt situate in mijlocul unei gradini. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie cu lobby, restaurante si baruri, magazine, internet cafe contra cost. Toate facilitatile hotelurilor Gloria Golf si Verde pot fi utilizate gratuit (exista shuttle). Activitati timp liber: 4 terenuri de tenis, nocturna, piscina interioara, centru de fitness, gimnastica ,sauna, aerobic, tenis de masa, animatie soft si musica live. Contra cost: scoala de dansuri, disco, bowling, biliard, spa cu masaj , thalasso si tratamente cosmetice. Pentru copii: miniclub la Gloria Golf, loc de joaca, piscina speciala, meniu special, babysitting (contra cost) . Plaja: acces pe un pod care uneste malul raului de plaja privata cu nisip, accesul in mare este cu pietris umbrelutele, sezlongurile si prosoapele pe plaja cat si la piscina- gratuit.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

37 % Early Booking
SELECTUM FAMILY RESORT ( ex Letoonia Golf)

SELECTUM FAMILY RESORT ( ex Letoonia Golf)

Belek, Antalya, Turcia

de la 943 /pers

16 % Early Booking
SUSESI LUXURY RESORT

SUSESI LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 1217 /pers

17 % Early Booking
Aydinbey Famous Resort

Aydinbey Famous Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 724 /pers