Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 08.06.2024 -15.06.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
ECONOMY ROOM
All inclusive
Plecare din Craiova / avion Detalii
1 604 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 802 € de la 20.04.2024
  • 1604 € de la 18.05.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : ECONOMY ROOM
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Craiova / avion
Detalii
1 604 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul la plajă este amplasat pe o stradă principală, in apropiere de centrul orașului Side. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT), distanța este de aproximativ 65 de km. Clienții au la dispoziție 254 de camere duble într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje. Facilitati hotel: În acest hotel cu lift și recepția deschisă 24 de ore în zona de primire, serviciile de check-in și de check-out sunt disponibile la orice oră. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o garderobă, un seif, un schimb valutar, un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Facilitati camere: Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se găsesc de asemenea și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Alte servicii si facilitati: Apa încălzită la o temperatură plăcută din zona cu piscine cu 2 piscine exterioare și interioare garantează o baie sănătoasă. Copiii se pot zbengui în zona cu apă de mică adâncime. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, baschet și minigolf. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include windsurfing. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte.
Localizare

Hotelul este situat în Evrenseki. Situat la 200 m de mare, hotelul are o plajă privată cu nisip și o grădină tropicală mare, la 6 km de Side și la 65 km de Antalya.

 

Info

***Descrierea este informativa.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitati camere

Camerele noastre au un pat dublu și un pat de o persoană. Toate camerele au sistem de racire/incalzire (aer conditionat split), telefon, TV digital, mini bar, uscator de par, balcon, prosop, seif.

 

Facilitati hotel

În hotel regasiti: Restaurant principal, Restaurant de familie, Bar pe plajă, Bar în grădină, Bar în hol, Cinematograf, Sală de ședințe, Sală de sport, Discotecă, Centru comercial, Doctor, Spălătorie, Piscină, Piscina pentru copii, Piscină interioară și Tobogan. Cu diverse spectacole de animație, mini club, baie turcească, saună, masaj, minigolf, biliard, mini teren de fotbal, tenis de masă, tenis, teren de baschet și sporturi nautice pe plajă, vei avea ocazia să ai o vacanță plăcută și de neuitat.

În unitatea noastră; Puteți găsi o piață, buticuri pentru bărbați și femei, coafor și magazine de bijuterii, precum și suveniruri.

Băuturile răcoritoare și berea sunt la dispoziția dumneavoastră la Beach Bar. Snack Bar oferă pita, hamburgeri, paste și soiuri de salate, clătite și băuturi. În plus, Lobby Bar este la dispoziția oaspeților noștri timp de 24 de ore.

Puteți beneficia de conexiunea la internet wireless în zonele publice.

 

Notă: conducerea hotelului își rezervă dreptul de a modifica întregul conținut.

 

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

12 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 935 /pers

13 % Early Booking
Alva Donna Beach Resort Confort

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 961.5 /pers

9 % Early Booking
ROYAL TAJ MAHAL

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1284.5 /pers