Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat în Tsilivi în regiunea Zakynthos, la 150 de metri de plaja Tsilivi, Zante Maris oferă o piscină interioară, piscină în aer liber cu o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness. Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății. Accesul la internet WiFi şi parcarea privată sunt disponibile gratuit.
Localizare

Zante Maris se afla in Tsilivi-zona Planos, pe plaja cu steag albastru, la 70 m de statia de autobuz si taxi, 70 m distanta fata de centrul statiunii Tsilivi, 3 km distanta fata de orasul Zante si la numai 7 km distanta fata de aeroportul din Zakynthos.

Pisicina

Piscina exterioara, piscina interioara incalzita, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina.

Facilitati camere

Camerele au in dotare baie proprie cu dus si uscator de par, televizor, telefon, mini frigider, balcon sau terasa, aer conditionat, seif (contra cost, 10 euro/ saptamana).

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, exchange, room service, restaurant principal in sistem bufet, lobby bar, lounge, salon tv, bar la piscina unde se pot servi gustari de-a lungul zilei, magazin de suveniruri, supermarket, spalatorie.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va ofera programe de divertisment in fiecare zi la barul de la piscina si pe o scena in aer liber special amenajata pentru programele de divertisment:"Seara Greceasca", "Live Cabaret", "Karaoke", "Live Bands", "Bingo", "Ghicitori”, „Nights Disco”, biliard, sala de jocuri, volei pe plaja, tenis de masa, jacuzzi, sauna, sala de gimnastica, salon de infrumusetare.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://zantemaris.gr/) si a fact sheet-ului!

 

• Sejururi externe, plecari 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta