Politica de confidentialitate

 

1. Confidentialitate si informatii personale

      Agentia KEY TRAVEL este operator de date cu caracter personal.

      Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.keytravel.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi utilizate si prelucrate de catre Agentia KEY TRAVEL in orice activitati si scopuri legate de marketing, precum si in scopul realizarii de baze de date si utilizarii acestora.

      Agentia KEY TRAVEL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti (in cazul in care aceasta nu se afla printre partenerii agreati in mod expres), in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare si/sau procedurile judiciare.

 

 

2. Prelucarea datelor cu caracter personal

      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate de Agentia KEY TRAVEL. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii si produse.

      Sunteti obligat(a) sa furnizati datele indicate explicit in anumite pagini din site si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare indicate in anumite pagini din site, aceste informatii fiind necesare furnizarii de servicii si produse catre dumneavoastra. Refuzul furnizării informatiilor obligatorii de catre dumneavoastra determina imposibilitatea accesarii serviciului solicitat si pentru care v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

      Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti parteneri ai Agentiei KEY TRAVEL care se ocupă de furnizarea și de întretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum și anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, în functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

      Conform Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Agentia de turism KEY TRAVEL cu sediul in București, sectorul 4, Drumul Binelui, nr. 15-17, Cod Postal 042147, tel: +40 765 483 372, e-mail: office@keytravel.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

      Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

 

3. Dreptul dumneavoastra de a va modifica si sterge datele dumneavoastra detinute de operator

      Agentia KEY TRAVEL confera dreptul de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google.

 

 

 

4. Modificari ale politicii de confidentialitate

      Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.