Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 02.11.2024 -09.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
ECONOMY ROOM LAND VIEW
All inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 346 €
1 045 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 522.5 € de la 19.05.2024
  • 1045 € de la 12.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : ECONOMY ROOM LAND VIEW
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 346 €
1 045 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului





CONCEPT HOTEL






LOCALIZARE:
Pe plaja, la  55 km de aeroport, 8 km de Side si 13 km de Manavgat, 65 km de orasul Antalya.

AN CONSTRUCTIE:2008, suprafata de 18 750 metri patrati.

CAPACITATE: 324 de camera distribuite in 5 cladiri principale cu 5 etaje fiecare, 4 lifturi.
CHECK IN: dupa ora 14:00; CHECK OUT: pana la ora 12:00.

FACILITATI HOTEL: restaurant principal cu terasa, 2 restaurante a la carte, 5 baruri inclusive disco si bar la plaja, sezlonguri si umbrelute la piscine si la plaja, programe de animatie si activitati pentru adulti si copii, spectacole seara, min club pentru copii si adolescenti, mancare speciala pentru copii mici, piscine exterioara cu 4 topogane si piscina pentru copii cu un minitopogan, piscine interioara, Sali de conferinta cu echipament complet, plaja nisipoasa.
 
FACILITATI CAMERE: camerele standard au in jur de 26 metri patrati si dispun de: parchet laminat, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si sucuri, umplere zilnica), posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera, seif, TV LCD, telefon, baie cu cada si uscator de par. Camerele superioare au in jur de 32 metri patrati si un balcon mai mare. Camerele Bunk beds au 2 paturi normale si 1 nunk bed sau 2 sofa. Family Room au in jur de 41 metri patrati si consta in 2 camere conectate prin usa, 1 singura baie. Deluxe family room au in jur de 52 metri patrati, dispun de 2 camere cu intrari separate, 2 bai. Camerele sunt curatate zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba la 3 zile.

ALL INCLUSIVE:
-          Mic dejun intrele orele 07:00 si 10:00, mic dejun tarziu intre orele 10:00 si 10:30, pranz intre orele 12:30 si 14:00, cina intre orele 19:00 si 21:00; gustari la miezul noptii intre orele 23:30 si 00:30.  Mesele principale sunt tip bufet, se servesc bauturi cum ar fi: ceai, cafea instant si la filtru, cafea turceasca, prajituri, placinte, bauturi alcoolice si non alcoolice disponibile 24 de ore in unul din baruri, gustari, inghetata, caltite turceste, ayran. Cele 2 restaurante a la carte: Asiatic si pescaresc servesc cina intre orele 19:00 si 21:00, necesita rezervari, gratuit odata /saptamana.
-          Baruri: Queens Pool bar este deschis 24 de ore si serveste inclusiv prajituri, inghetata, sandvisuri si gustari intre anumite ore; Queens Beach Bar este deschis intre orele 10:00 si 18:00 si serveste iclusive clatite, patiserie si gustari; Lobby Bar este deschis de la 10:00 la 24:00, Sunset Beach bar serveste ayran si clatite turcesti intre orele 12:00 si 17:00, disco bar  este deschis intre orele 23:00 si 01:00.

SERVICII CONTRA COST
:
-          Bauturi de import; sucuri fresh; iluminarea terenului de tennis si echipament, room service, seif, masaj si exfoliere, procedure SPA, babysitting, carut pentru copii, wireless in camera /zona de plaja, jocuri electronice, billiard, bowling, apeluri telefonice/fax, magazine, tratamente /proceduri cosmetice si de ingrijire.

SERVICII INCLUSE:

-          Mini golf, teren de tennis, fitness, hammam, sauna, baie de aburi, prosoape de plaja, sezlonguri cu saltele la plaja si la piscine, umbrele pentru plaja, wireless in zona de lobby bar, pool bar. 
 




Localizare

Hotelul Alba Queen se află la 100 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Side și la 55 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit în anul 2008 și este format din 4 corpuri de câte 5 etaje.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV, telefon, seif (contra cost), aer condiționat centralizat, room service (contra cost).

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant principal și 2 restaurante a la carte (pescăresc și thailandez – gratuit, o dată pe săptămână), 4 baruri, centru SPA, o piscină acoperită, magazine, sală de conferințe, curățătorie, coafor (contra cost), program de animație, muzică live, discotecă, internet Wi-fi (în lobby).

Facilități pentru copii

Hotelul oferă următoarele facilități pentru copii: 2 piscine cu tobogane, mini club (4-12 ani), bufet special, cărucior și baby sitter (contra cost) și mini discoteca (contra cost).

Plaja

Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Sport și agrement

Ca și activități de relaxare gratuite, hotelul pune la dispoziția turiștilor: baie turcească, saună, baie cu aburi, Jacuzzi, volei pe plajă, baschet, aerobic, darts, tenis de masă și contra cost: masaj, bowling, biliard.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1050 /pers

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 918.5 /pers

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1215.5 /pers