Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul nostru, format din 299 de camere, se afla la o distanta de mers pe jos de 150 de metri pana la mare si este format din 2 cladiri principale structurate pe 5 etaje de cazare.
Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu baie/wc, halat si papuci, aer conditionat, TV, telefon, minibar (apa), balcon.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

Hotelul nostru este situat pe coasta Konaklı - Alanya, unul dintre cele mai populare locuri turistice din Antalya, iar distanta pana la Antalya este de 115 km, 110 km de Aeroportul Antalya si 12 km de Alanya. Distanta de la hotel pana la cel mai apropiat centru comercial din Konaklı este de 1 km si la drumul principal este de 20 m. Este disponibil la fiecare 10 minute cu microbuzul regulat de la drumul principal catre Konaklı sau Alanya si servicii de taxi deschise 24 de ore.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor urmatoarele servicii: Receptie deschisa 24 h / Lobby / 4 lifturi /Tv corner / 1 sala de sedinte ( 100 pax), 1 restaurant principal interior (230 pax) si restaurant in aer liber (370 pax), 2 piscine exterioare ( 200 m2 / 290 m2 ) / 1 piscina exterioara pentru copii ( 100 m2 ), 3 tobogane cu apa (anumite ore) / 1 tobogan cu apa pentru copii, Bar la piscina, Snack-/Bar pe plaja/ Discoteca in aer liber, Scena de spectacol pentru animatie, Mini club, loc de joaca pentru copii, Centru de fitness / Baie turceasca ( anumite ore ) / 

Contra cost: Centru comercial, coafor, posibilitate de sporturi nautice, inchiriere auto, serviciu de spalatorie, serviciu medic,Sauna-masaj-peeling.

Plaja  privata este de 150 m, la cativa pasi de hotel si are un amestec de nisip si pietricele mici, dus si Snack-/ bar pe plaja. Plaja apartine Hotelurilor Caretta si este folosita atat cu Hotelul Caretta Beach. Umbrele de soare/cort, sezlonguri, saltele sunt disponibile gratuit la piscina si pe plaja. Este disponibila cabina de dus si dressing pe plaja. Oferirea prosoapelor si schimbarea la plaja si piscina sunt gratuite. Nu se ofera bauturi alcoolice (cu exceptia berii) pe plaja. Toate bauturile sunt servite in sticla de plastic la plaja.

Mini Club este pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 -12 ani, 6 zile pe saptamana. Programul de lucru este intre orele 10:00-12:00 dimineata si 14:30-17:00 dupa-amiaza. Copiii se pot bucura si de piscina cu tobogan, loc de joaca, mini discoteca, patut si scaun pentru copii in restaurant (la cerere).

Adultii se pot bucura de Program de zi Activități sportive, jocuri de biliard, muzica, dart si celelalte activitati de animatie, Program de seara Show-time, Sketches, noapte turceasca si diferite spectacole profesionale.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
Q PREMIUM RESORT

Q PREMIUM RESORT

Alanya, Antalya, Turcia

de la 898 /pers

Kleopatra Ada Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

de la 510.5 /pers

12 % Early Booking
Delphin Botanik Platinum

Delphin Botanik Platinum

Alanya, Antalya, Turcia

de la 921 /pers