Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 1996 si renovat in 2012. Este construit pe o suprafata de 10.000 mp si are 287 de  camere. 

Localizare:Hotelul este situat pe malul marii, la 1 km de Alara, la 35 km de centrul orasului Alanya si la 25 km de orasul Side. Aeroportul Antalya se afla la aproximativ 90 km fata de hotel.

Plaja:Plaja hotelului are o lungime de 100 m, este cu nisip si pietris si are ponton. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt gratuite (schimbarea prosoapelor este contra cost - 1 euro/prosop).

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: minibar, televizor, internet wi-fi, aer conditionat, telefon, seif (contra cost), balcon, mocheta sau parchet laminat, uscator de par. Curatenia si schimbarea prosoapelor se face zilnic iar schimbarea asternuturilor o data la 2 zile.

Facilitati generale:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte cu rezervare (pescaresc, turcesc, Tower restaurant), patiserie, 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, aquapark cu 3 tobogane, piscina pentru copii, programe de animatie, jocuri, activitati culturale, spectacole in timpul serii, muzica live, seara turceasca, discoteca, petreceri la piscina si in gradina, karaoke, petreceri pe ponton, darts, biliard, internet wireless in lobby si camere, teren de tenis, volei pe plaja, centru fitness, step, aerobic, gimnastica, tenis de masa, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, jacuzzi, parcare, sali de conferinta.

Servicii cu plata: seif, telefon si fax, unele bauturi de import, bauturi premium, sucurile proaspete din fructe, bauturile servite in discoteca si restaurantul Tower, sporturi acvatice, cursuri de scufundari, teren de tenis, nocturna si echipament pentru tenis, biliard, minigolf, coafor, masaje si tratamente de ingrijire corporala, servicii medicale, spalatorie, fotograf, inchirieri masini, magazine.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: bufet pentru copii in restaurant, mini club (4-12 ani), piscina pentru copii, loc de joaca.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise;in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o data pe sejur de minim 5 nopti; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: www.galerihotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau   din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Localizare

Hotelul este situat la 30 km de Side, 35 km de Alanya, 90 km de aeroportul din Antalya si la 100 de km de central orasului Antalya pe plaja proprie cu nisip si pietricele.

Plaja

La 50 m de hotelse afla  plaja cu nisip si pietricele.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu: minibar, TV satelit, telefon direct, aer conditionat,seif, baie cu cada si uscator de par precum si balcon.

Sport si agrement

Terenuri de tenis, activitati culturale, spectacole in timpul serii, muzica live, seara turceasca, discoteca, petreceri la piscina si in gradina, karaoke, darts, biliard, internet wireless in lobby, miniclub pentru copii 4-12 ani, volei pe plaja, centru fitness, step, aerobic, gimnastica, tenis de masa, minigolf, lectii de dans.

Facilitati hotel

Restaurant principal, 5 baruri, Vitamin bar, restaurant a la carte, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, animatie, aquapark, minidiscoteca, loc de joaca pentru copii, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, jacuzzi, parcare, SPA, magazine, fotograf. Servicii cu plata: room service, centru de cumparaturi, coafor, centru inchirieri masini, cabinet medical, seif in camera, spalatorie, telefon/fax.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
Q PREMIUM RESORT

Q PREMIUM RESORT

Alanya, Antalya, Turcia

de la 859.5 /pers

16 % Early Booking
Kleopatra Ada Hotel

Kleopatra Ada Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

de la 564 /pers

8 % Early Booking
Delphin Botanik Platinum

Delphin Botanik Platinum

Alanya, Antalya, Turcia

de la 1301 /pers