Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



AN DECHIDERE: 2008
ULTIMA RENOVARE: 2018
LOCALIZARE: la 1 km de plaja, shuttle bus intre orele 09:30-18:00 la fiecare 15 minute catre/de la plaja, la 20 km de aeroportul din Antalya, la 30 km de centrul orasului Antalya, la 3 km de centrul Belekului.
SUPRAFATA: 22472 m2
CAPACITATE: 315 camere.
PLAJA: 33 metri latime si  100 metru lungime, cu nisip.
FACILITATI HOTEL: cladire principala cu 5 etaje ce consta in 3 blocuri de cladire, 4 lifturi, piscina principala, piscina de relaxare, piscina pentru copii cu topogane, piscina pentru copii, 3 topogane pentru adulti si 5 topogane pentru copii, restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 1 restaurant snack, aqua snak restaurant, 7 baruri, patiserie, bufet dietetic si SHO W cooking, sucuri fresh la micul dejun, 1 vizita /sejur 7 nopti la restaurantul pescaresc este gratuita, urmatoarele vizite sunt contra cost 10 eur/persoana, bauturi locale alcoolice si non alcoolice , o selectie de bauturi de import, room service contra c ost, bauturi premium contra cost, parcare, hammam, sauna si baie de asburi a gratuit, sala de jocuri, seif, spalatorie, magazine, inchiriere masini, cabinet medical, centru spa si wellness, disco, fitness, aqua aerobic, yoga, Zumba, tir cu arcul,, tenbis, baschet, boccia, darts, jocuri de bord, programe de animatie si spectacole, muzica live, mini club pentru copii, mini disco, Sali de conferinta echipate complet.
FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de24 m2, dispun de pat dublu si un pat de o persoana, parchet laminat, masuta de cafea cu scaune, seif digital, TV LCD prin satelit cu programe de muzica, telefon, baie cu dus, halate si papuci de baie, uscator de par. Camerele family au 35 m2 dispun de 2 dormitoare cu usa intre ele ( unul cu paturi twin si altele cu pat dublu ), aceleasi facilitati ca si camerele standard. Famiy Suite au in jur de 47 m2, dispun de 2 dormitoare cu usa intre ele au aceleasi faciltati ca si camerele family, in plus dispun si de o canapea, baia este cu cada.
Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV prin satelit, balcon, aer condiționat centralizat, room service (contra cost), mini bar, conexiune Wi-fi, seif.

Localizare

Hotelul Innvista Belek se află la 900 m de malul mării, 4 km de centrul orașului Belek și la 25 km distanță de aeroport. De asemenea, în apropierea hotelului, la câteva minute de mers pe jos se află parcul tematic Land of Legends. 

Sport și agrement

Ca si activități de relaxare, hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele: sală de jocuri, bowling, sporturi nautice, darts, tenis de masă, masaj, teren de golf, sală de fitness, teren de tenis.

Facilități pentru copii

Hotelul oferă pentru cei mici bufet special (Baby Corner) în restaurantul principal, teren de joacă și baby sitter (contra cost).

Plaja

Hotelul oferă shuttle bus gratuit până la plajă, situată la o distanță de 900 m.

Facilități hotel

Hotelul deține un restaurant principal (tip bufet), 5 restaurante a la carte (cu specific turcesc, mediteranean, chinezesc, cu preparate din pește), Pool Snack, Beach Snack, Pool Bar, Lobby Bar, Lounge Bar, Beach Bar, Disco Bar, Aqua Park, patiserie, centru SPA Turquaise cu saună, baie cu aburi și baie turcească, programe de animație, săli de conferință, parcare, mini market, seif, schimb valutar, camera de bagaje. Hotelul este renovat in totalitate.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

34 % Early Booking
SELECTUM FAMILY RESORT ( ex Letoonia Golf)

SELECTUM FAMILY RESORT ( ex Letoonia Golf)

Belek, Antalya, Turcia

de la 1224.5 /pers

8 % Early Booking
SUSESI LUXURY RESORT

SUSESI LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 1757.5 /pers

15 % Early Booking
Aydinbey Famous Resort

Aydinbey Famous Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 1095.5 /pers