Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul nostru este situat pe Belek-Boğazkent, este pe malul mării și are aer proaspăt care vine din mare purtat de vânt. Se află la 40 km de Aeroportul Antalya și la 50 km de centrul orașului. Crystal Family este o facilitate compactă, care este esențială pentru familiile cu copii. Este un paradis de vacanță pentru familii cu plaja cu nisip și pietriș, piscinele de diferite dimensiuni și Aquapark. Pe baza evaluărilor din 2014, Crystal Family a fost premiată de Zoover și HdCh Quality Selection și deține premii Green Key, Green Star, White Star și Blue Flag.
Facilitati camere

Hotelul detine numeroase camere, dintre care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati.

Toate camerele au baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (zilnic bauturi racoritoare) seif, mocheta, TV satelit, canale de muzica, conexiune internet la cerere si balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 
 

Plaja

Privata cu nisip; sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele sunt gratuite.

Activitati/Divertisment

Servicii si facilitati gratuite: piscine in aer liber si interioare pentru adulti si copii, aqua park, teren de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, mini golf, sala fitness, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, sporturi nautice nemotorizate, darts, mini-golf, cinema.

Cu plata sunt: masajul, centru SPA si de frumusete, piscina SPA, sporturile nautice motorizate, nocturna pentru terenul de tenis, sala de jocuri, bowling.

Programe de animatie in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii de la 04 la 12 ani, Junior club 13-16 ani in timpul zilei si mini discoteca seara.

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele servicii si facilitati: restaurant, bar,seif, parcare, internet wireless, mini club (4-12 ani), teen club (13-17 ani) loc de joaca, mini disco si mini cinema.

1 restaurant principal și 4 restaurante A'la Carte. 2 piscine exterioare, tobogane cu apă atat pentru adulti cat si pentru copii. Wellness & Fitness. Activitati pentru adulti si copii.

Contra cost:  asistenta medicala, baby sitting, spalatorie, coafor, magazine, internet cafe, rent a car., fotograf, bowling, biliard, sporturi acvatice, masaje.

Localizare

Numit după apele cristaline ale Mediteranei, hotelul nostru este construit direct pe plaja din Belek-Boğazkent și este situat la numai 40 km de Aeroportul Internațional Antalya și la 50 km de centrul orașului Antalya.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
Q PREMIUM RESORT

Q PREMIUM RESORT

Alanya, Antalya, Turcia

de la 859.5 /pers

16 % Early Booking
Kleopatra Ada Hotel

Kleopatra Ada Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

de la 564 /pers

8 % Early Booking
Delphin Botanik Platinum

Delphin Botanik Platinum

Alanya, Antalya, Turcia

de la 1301 /pers