Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Camerele hotelului Orfeus Queen sunt confortabile, luminoase și simplu decorate și mobilate dar cu bun gust, dotate cu TV LCD, grup sanitar propriu cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr, oglinda cosmetică, aer condiționat, telefon, detector de fum, seif, mini-bar, balcon mobilat cu masă și scaune.

Facilitati hotel

În incinta hotelului, oaspeții au la dispoziție centru spa, zonă de plajă privată, saună, centru de fitness și un hamam, restaurant, acces internet Wi-Fi gratuit în zonele publice, parcare privată gratuită, salon de coafură, Mini Club (vârsta 4-12 ani), Mini Disco, parc acvatic, muzica live, aqua aerobic, gimnastica de apă, tenis de masa, billard, waterball, plaja voleyball, boccia, hamam, piscină interioară (deschisă în sezon), piscină în aer liber (deschisă în sezon), cameră de bagaje, recepţie deschisă nonstop.

Localizare

Orfeus Queen Spa este situat în orașul Side din regiunea mediteraneeană a Turciei, la 10 km de partea antică a acestuia. Portul și muzeul orașului Side sunt la 10 km de Orfeus Queen Spa, iar cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Antalya, situat la 46 km de proprietate.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 998.5 /pers

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 944 /pers

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1137.5 /pers