Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul Seher Sun Palace este situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 6 km de orasul Side si la 284 m de plaja proprie. Hotelul a fost construit in anul 2011 si se intinde pe o suprafata totala - 14 000 m2. Hotelul are 5 cladiri cu 5 nivele: 162 standard room; 108 family suite cu doua camere. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal,2 restaurante a la carte (otoman, pescaresc), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, sala fitness, 3 tobogane, cabinet medical (contra cost), centru SPA, coafor, lant de magazine, mini-market, spalatorie (contra cost).Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, bocce, program de animatie, discoteca (intrarea), internet WiFi (in lobby). Facilitati camere:Toate camerele sunt dotate cu facilitati precum:dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar, seif (contra cost), balcon sau terasa. Facilitati pentru copii: Cei mici vor dispune de facilitati precum: piscina, tobogan acvatic, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), centru de jocuri (contra cost). Plaja este proprie cu nisip. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile si saltele sunt gratuit.
Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficil al hotelului si a fact sheet - ului.
 

Localizare

Hotelul nostru se află pe cea mai frumoasă plajă din Side din Marea Mediterană, la doar 280 de metri. La 6 km vest de Side, la 10 km de Manavgat, la 55 km de aeroport.

 

Facilitati camere

Camerele noastre au un pat dublu și un pat de o persoană. Toate camerele au sistem de racire/incalzire (aer conditionat split), telefon, TV digital, mini bar, uscator de par, balcon, prosop, seif.

 

Facilitati hotel

 

Oferind o combinație de confort și comoditate, lobby și recepție, bar american, sală de jocuri, teren de tenis cu podele dure, tenis de masă, sală TV, discotecă, coafor, centru comercial. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice.

Medicul de sănătate este disponibil.

Amfiteatru cu numeroase nopți distractive, toată ziua volei pe plajă, aerobic, boccia, tenis de masă, tenis, centru de fitness în care poți juca darts sau la sporturi acvatice pe plajă, unde îți poți evalua timpul.

Sala de jocuri de biliard, internet, playstation, airhokey și evaluează o varietate de jocuri electronice pentru restul timpului tău. Și apoi a venit vremea discoteca!

În restaurantul Mihrimah cu terasă, micul dejun este pregătit, prânzul și cina au fost oferite oaspeților noștri distinși într-o atmosferă elegantă.

Puteți mânca varietăți din bucătăria turcească în restaurantul Sultan, peștele delicios din Marea Mediterană în restaurantul cu pește Orfoz.

 

 

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1050 /pers

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 918.5 /pers

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1215.5 /pers