Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Washington Resort Hotel este situat într-o locație pitorească, la Kızılağaç, în apropiere de Manavgat și Antalya, Turcia. Poziționat pe o suprafață de 40.000 m2, hotelul oferă acces direct la o plajă privată cu steag albastru, având 200 m lungime și compusă din nisip și pietriș fin. Resort-ul este situate la 70 km de Aeroportul Internațional Antalya, la 80 km de centrul orasului Antalya.
Localizare

Washington Resort Hotel este situat într-o locație pitorească, la Kızılağaç, în apropiere de Manavgat și Antalya, Turcia. Poziționat pe o suprafață de 40.000 m2, hotelul oferă acces direct la o plajă privată cu steag albastru, având 200 m lungime și compusă din nisip și pietriș fin. Resort-ul este situat la 70 km de Aeroportul Internațional Antalya, la 80 km de centrul orasului Antalya.

 

Facilitati hotel

Washington Resort are un restaurant principal “Amber” unde se poate servii masa. Bauturile incluse sunt: sucuri de fructe si bauturi calde atat la micul dejun , micl dejun tarziu; bauturi nealcoolice, bauturi calde cat si bauturile alcoolice locale la pranz si cina; sucuri de fructe si apa la cina tarzie. Hotelul dispune de o plaja privata cu nisip si pietricele, premiata cu Steagul Albastru, avand o lungime de 200 m. Mai are 2 piscine exterioare , una cu tobogane pentru adulti si cealalta pentru copii, 2 piscine incalzite interioare, una pentru copii si alta pentru adulti. Sezlongurile cu saltelute si prosoapele sunt gratuite. Prosopele se ridica cu ajutorul unui card ce se achizitioneaza de la receptie. Hotelul este format din 5 cladiri a cate 6 etaje fiecare. Există coridoare largi și lifturi în instalația noastră, astfel încât oaspeții noștri cu dizabilități se pot deplasa liber. În plus, avem și camere speciale în funcție de dorințele oaspeților noștri cu dizabilități. Aceste camere sunt dotate cu caracteristici precum uși largi potrivite pentru scaunul cu rotile, băi private și zone în care oaspeții cu dizabilități se pot deplasa liber.

Facilitati camere

Washington Resort pune la dispozitia turistilor apartamente standard, apartamente pentru persoane cu dizabilități și camere de familie, reflectând o atmosferă modernă, creativă și confortabilă. Camerele unt dotate cu minibar (aprovizionat de 2 ori pe sejur cu bauturi racoritoare), TV satelit, telefon cu linie directa, aer conditionat individual, seif (contra cost), uscator de par, mocheta, balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Piscina si plaja

Te vei relaxa in timp ce vei petrece timpul sigur, intr-o piscina igienzata, avand un timp placut alaturi de animatori si spectacole pregatit special pentru tine si echipa ta. Piscina exterioara are 1.40 m adancime si o suprafata de 900 m2. In timp ce piscina copiilor are adancime de 40 cm si o suprafata de 40 m2. Piscina interioara, piscina copiilor si jacuzzi sunt accesibile in interior. Adancimea piscinei interioare are 1.40 m si o suprafata de 300 m2. Piscina interioara a copiilor este de 37 cm adancime si 6 m2.

Plaja este una privata cu nisip fin. In zona se gasesc si baruri (gustari,cocktail-uri).

 

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1050 /pers

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 918.5 /pers

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1215.5 /pers