Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati Hotel

Hotelul dispune de 3 restaurante, o taverna greceasca, 3 baruri, 1 piscina cu apa de mare 980 m2(cu sector pentru copii), 1 piscina cu apa dulce 340 m2 (cu sector pentru copii), 1 piscina cu vedere la mare 165 m2, 1 piscina interioara 100 m2, 5 terenuri de tenis, lectii de tenis pentru copii intre 3-8 ani, centru fitness, sauna, masaj, sporturi acvatice cu instructori profesionisti ( parasailing, jet ski), centru de scufundari, tenis de masa, volei pe plaja, tir cu arcul si multe altele.

Localizare

Aquila Rithymna Beach  5*este un hotel de lux  cu servicii și facilități de înaltă calitate, asigurând astfel  oaspeților săi  garanția unei  vacanțe exclusiviste. Hotelul ocupă o suprafață de 82.000 mp și este format din 3 cladiri : cladirea principală, cladirea anexă situată peste drum și un complex de bungalouri. Hotelul este situat pe plaja cu nisip, în stațiunea Adelianos Kampos, la 6 km de Rethymno, iar stația de autobuz este la 30 m de hotel.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt elegant decorate și complet utilate.Acestea oferă facilități precum: baie cu cadă sau duș, halat de baie și papuci, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, minibar (contra cost), seif, facilități pentru  preparat cafea/ceai,  balcon/terasă, prosoape pentru piscină și plajă (cu depozit)
 
Plaja: Hotelul este construit de-a lungul a 500 m de plajă lată și nisipoasă premiată cu Blue Flag. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite. 
 
 
Puncte forte
- Situat pe plajă 
- Servicii și facilități de calitate
- 2 piscine exterioară și interioară
- Fitness & saună
 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.aquilahotels.com) si a fact sheet-ului!

 

 

• 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

RETHYMNO PALACE

Adelianos Kampos, Creta-Chania, Grecia

de la 796.5 /pers

AMIRA LUXURY RESORT & SPA ADULTS ONLY 16+

Adelianos Kampos, Creta-Chania, Grecia

de la 967.5 /pers

SOLIMAR DIAS HOTEL

Adelianos Kampos, Creta-Chania, Grecia

de la 601.5 /pers