Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Bellis DeluxeLocalizare: Hotelul (ex Asteria Belek) localizat pe malul marii, la 32 km de aeroport si la 42 km de centrul orasului Antalya, la 5 km de localitatea Belek.  Are o suprafata de 135.000 m,   dispune de 555 camere cu 114 paturi.
Tipuri de camere: camere Standard, Camelia garden room-22 m, Mimosa garden house-35 m, Junior suite-35 m, Family room-40m, Camelia family superior-50 m, Jasmine lagoon family-84 m, Jasmine lagoon, Jasmine pool view-42 m, Villa Bellis, Villa Diamond-200 m.
Camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, baie cu dusa sau cada, TV LED, telefon, seif, halate de baie, uscator de par, aer conditionat/incalzire centrala, mini bar, facilitate ceai/cafea, Wi-Fi, minibar.Facilitati hotel: piscine interioare pentru adulti si copii , aqua park cu 6 tobogane pentru copii, aqua park cu 8 tobogane pentru adulti, piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina pentru relaxare.
Alte facilitati: amfiteatru, jocuri la piscina, volei pe plaja, teren de tenis, mini fotbal, lectii de tenis, masa de tenis, mini golf, canoe si hidrobiciclete, alte sporturi de apa, sala de jocuri si internet cafe, zoo, loc de joaca pentru copii, hipodrom, centru spa cu baie turceasca, sauna, baie zona de relaxare, Concept All Inclusive
Servicii incluse: masa de tenis, mini-biblioteca, cinema, conexiune la internet, zoo, hamam si sauna, seif in camera, aqua park, teren de tenis, piscina interioara, centru fitness, vitamin bar, tratamente spa si wellness, tratamente cosmetice.
Servicii contra-cost: magazine, coafor, servicii medicale, servicii spalatorie, magazine de bijuterii, magazine de suveniruri, restaurantele a la carte, masaje si tratamente, rent-a-car, inchirieri biciclete.   
Localizare

Situat pe malul marii, la o distanta de numai 300 m de plaja, Hotelul Bellis a fost deschis in 2007 si este inconjurat de o luxurianta padure de pini. Hotelul Bellis a fost complet restaurant in 2007. Hotelul va invita sa va petreceti vacanta la care ati visat. Hotelul este inconjurat de paduri luxuriante, gradini cu pini si palmieri, o varietate de flori, oferind o valvataie de culoare. Cel mai apropiat oras de hotel este orasul Kadryie, situat la numai 5 km distanta, iar aeroportul este la o distanta de 40 km, respectiv 50km fata de centrul orasului Antalya.

Facilitati camere

Camerele dispun de baie proprie, camerele au vedere spre mare sau spre munte, tv satelit, AC - centralizat, mini-bar, seif, curatenie in camera zilnic, balcon, room service (contra cost).

Facilitati hotel

Hotelul dispune de lobby, lobby bar, piscine interioara, 5 piscine exterioare, 8 restaurante a la carte, patisserie, 10 baruri, ceainarie, sali de conferinta, magazine cu suveniruri, coafor, amfiteatru, aqua parc, serviciu medical, 4 terenuri de tenis, teren de volei, mini fotbal, tenis de masa, mini golf, sala de fitness si aerobic, sauna, hammam. Serviciile extra-charge sunt: bowling-ul, masajul si centrul spa. Mai exista o discoteca, un club de noapte in aer liber, un mic cinematograf, iar seara turistii sunt animate de programul de divertisment al hotelului. Pentru copii exista piscine, tobogane cu apa, mini-club(4-12ani), junior-club(13-16ani), loc de joaca special amenajat, mini-disco. Pe plaja exista umbrele, hamace, saltele si prosoape de plaja. Se pot practica si numeroase sporturi nautice precum: canotaj, windsurfing, banana rides, parasailing jetski.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

35 % Early Booking
SELECTUM FAMILY RESORT ( ex Letoonia Golf)

SELECTUM FAMILY RESORT ( ex Letoonia Golf)

Belek, Antalya, Turcia

de la 1169.5 /pers

12 % Early Booking
SUSESI LUXURY RESORT

SUSESI LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 1670.5 /pers

15 % Early Booking
Aydinbey Famous Resort

Aydinbey Famous Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 1073.5 /pers