Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 06.05.2024 -13.05.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD ROOM
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 529 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 1529 € de la 02.05.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD ROOM
Masa :
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 529 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



Descriere : Hotelul este construit pe o suprafata de 53000 mp, a fost deschis in anul 1997 si renovat in 2010. Dispune de 521 de camere repartizate in cladiri bungalow cu cate 3 etaje.  

Tip masa: Ultimate All Inclusive

Localizare :Hotelul este situat in Kemer, la 35 km de aeroportul Antalya si la 25 km de centrul orasului Antalya. 

Plaja: Hotelul dispunde de plaja privata cu pietricele cu o lungime de 900 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja. 

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat individual, seif, TV satelit si canale de muzica, mini bar (umplut zilnic cu apa si bauturi racoritoare), parchet laminat, telefon, baie cu cabina de dus, uscator de par.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant snack, inghetata, 5 restaurante a la carte (mexican, fructe de mare, mediteranean, otoman, barbeque), 3 baruri, cafenea, discoteca, o piscina principala si alte doua piscine, piscina pentru copii, centru SPA, sauna, baie turceasca, programe de animatie in timpul zilei, spectacole seara, muzica live, centru fitness, teren de tenis, darts, tenis de masa, boccia, teren de basket, aerobic si gimnastica la piscina, voley pe plaja, internet wireless in lobby, la receptie si la piscina, sali de conferinta.
Servicii cu plata: Seafood Cuisine restaurant a la carte, fresh-uri din fructe, unele bauturi de import, bauturi de import servite intre orele 01:00 10:00, bauturile imbuteliate, jocuri video, bowling, biliard, sporturi acvatice, internet cafe, nocturna si echipament pentru tenis, room service, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii medicale, servicii de curatatorie, telefon si fax. 

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina pentru copii, bufet pentru copii, mini club (4-12 ani), loc de joaca.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o rezervare pe sejur de minum 7 nopti, la unul din restaurantele Barbeque, Mexican, Mediteranean sau Otoman;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: www.crystalhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Localizare

Hotelul Crystal Flora Beach Resort este nou, fiind construit sub forma de sat de vacanta, direct pe plaja din Kemer-Beldibi, fiind localizat la 35km de Aeroportul International din Antalya si la 25 km de centrul Antalyei. Design-ul special si arhitectura unica ofera familiilor cu copii o adevarata oaza de fericire.

Facilitati camere

74 de camere au vedere la mare si fiecare camera are balcon sau terasa. Acestea sunt dotate cu ecran LCD, TV satelit si canal de muzica, minibar, seif, telefon direct, A/C si incalzire centralizata. Baile au in dotare telefon, dus si uscator de par. Exista camera pentru nefumatori si pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 53.000 m² din care 35.000 m² sunt destinati facilitatilor iar 18.000 m² sunt gradini. Oaspetii vor gasi boungalow-uri de 3 etaje cu o capacitate totala de 507 camere. Multitudinea de piscine si aquaparcul ocupa o suprafata totala de 1044 m². Hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele: Charshi Bar, Saphir Disco Bar, Lounge Cafe & Bar, Port Bar, Beach Bar, Pool & Snack Bar (in barul piscinei), Gözleme House.

Servicii masa

Conceptul de Ultimate All Inclusive include servicii contra cost precum room service si Cafeneaua Water Pipe.

Plaja

Hotelul dispune de o plaja privata cu pietricele avand o lungime de 900m.

Facilitati pentru copii

Piscina pentru copii, buffet, mini-club cu loc de joaca pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Sport si agrement

Racheta de tenis, minge de tenis, jet ski, banana, parasailing, ringo, bowling, billiards, jocuri PC, atari, fotbal de masa, sala de jocuri, canoe, hidrobicicleta, surfing, teren de tenis , centru de fitness, dart, boccia, aerobic, stretching, waterball, aquarobic, volei pe plaja, basketball, tenis de masa.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Orange County Deluxe Kemer

Kemer, Antalya, Turcia

de la 903 /pers

Karmir Resort&Spa

Kemer, Antalya, Turcia

de la 707 /pers

SHERWOOD GREENWOOD RESORT

Kemer, Antalya, Turcia

de la 729 /pers