Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul se afla la 800 metri distanta fata de plaja. Hotel complet renovat in 2014/ 2015.
Facilitati: hotelul Viva dispune de piscina, restaurant,lobby bar, bar la piscina, discoteca, biliard, internet cafe, tenis de masa, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, jacuzzi, masaj, centru SPA, centru de prim ajutor, magazin, birou de schimb valutar, seif, lift, parcare, internet wireless (contra cost), snack bar la piscina,
Pentru copii: spectacole de animatie, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii.
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat/incalzire , baie cu dus, covor, mini frigider, uscator de par, balcon, televizor, telefon.

REZERVARILE FACUTE CU REDUCERE EARLY BOOKING - IN CAZ DE ANULARE SUNT NERAMBURSABILE

http://www.vivahotel-bg.com/en/  
HOTEL RENOVAT IN 2014/ 2015 SHUTTLE BUS GRATUIT CATRE PLAJA SEZLONGURI SI UMBRELUTE GRATUITE PE PLAJA SI LA PISCINA (IN LIMITA DISPONIBILITATILOR) RESTAURANT SI SERVICII BAR PE PLAJA INCLUSE
Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, lobby bar, lounge bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, terasa, tenis de masa, acces internet gratuit in zonele publice, frizerie, salon de infrumusetare, centru medical, sala gimnastica, magazin, programe de divertisment pentru copii intre 2 si 4 ani si pentru adulti, spectacole cu muzica live, parcare fara plata (locuri limitate). De asemenea puteti practica sporturi nautice, calarie, tenis, billiard, tenis de masa.       

Localizare

Hotelul Viva Club este situat in zona sudica a statiunii Nisipurile de Aur, in apropierea drumului principal care leaga Varna, Nisipurile de Aur si Albena, la 800 m de plaja.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon direct, balcon, grup sanitar propriu, uscator de par, baby cot (gratuit).

• 50% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRABELLE

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 240 /pers

MARINA GRAND BEACH

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 278 /pers

ATLAS

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 372 /pers