Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Yakinthos, este locul unde de ani de zile ofera clientilor sai confort, ospitalitate si un sejur cat mai placut. Este ideal pentru familiile si cuplurile care cauta curatenie si servicii ireprosabile.
Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu grup sanitar propriu, mini-frigider, tv-satelit si balcon.

Localizare

Hotelul Yakinthos este amplasat la câteva minute de mers pe jos faţă de plajă, în Paralia Katerini, cu vedere la Muntele Olimp şi la albastrul Marii Egee. Hotelul se află la 800 m de taverne, baruri şi magazine.

Facilitati hotel

Hotelul Yakinthos pune la dispoziţia oaspeţilor un restaurant mare unde în fiecare vineri se organizează seri greceşti, cu dansuri, muzică şi produse culinare tradiţionale. De asemenea, în restaurantul hotelului se pot organiza nunţi sau botezuri. Hotelul oferă servicii de catering şi internet Wi-fi.  Deasemenea acesta are şi o mică grădină, internet, camera pentru bagaje, fax/copiator, receptie, sala de conferinta.

Sejururi externe, plecari 2023: • 20% avans la inscriere; • 30% pana la 31.01.2023; • Diferenta de 50% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

28 % Early Booking
Kouros Hotel

Kouros Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 269.82 /pers

Panorama

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 263.5 /pers

20 % Early Booking
Hotel Apartments Alexander

Hotel Apartments Alexander

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 172.01 /pers