Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 20.05.2024 -27.05.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
MAIN BUILDING STANDARD ROOM
Ultra All Inclusive
Plecare din Cluj-Napoca / avion Detalii
2 786 €
1 666 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 833 € de la 27.04.2024
  • 1666 € de la 29.04.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : MAIN BUILDING STANDARD ROOM
Masa : Ultra All Inclusive
Detalii : Plecare din Cluj-Napoca / avion
Detalii
2 786 €
1 666 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 1997 si renovat in perioada 2014-2015. Este construit pe o suprafata de 75000 mp si dispune de 455 de camere. 

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 3 km de centrul orasului Belek, la 35 km de aeroportul Antalya si la aproximativ 45 km de centrul orasului Antalya. 

Plaja: Dispune de plaja privata cu nisip, situata aproape de gura de varsare a raului Acisu in Marea Mediterana iar accesul se face prin intermediul unui pod cu o lungime de 50 m, peste rau.
Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja. 

Dotari camere: aer conditionat centralizat, telefon, TV LCD, mini bar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie si papuci, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei. 

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 10 baruri, inghetata, 2 piscine exterioare din care una cu 2 tobogane, 1 piscina semi olimpica, 2 piscine pentru relaxare, piscina pentru copii cu tobogan, piscina interioara, room service gratuit intre orele 01:00 07:00, 4 terenuri de tenis, aerobic, gimnastica, step, yoga, centru fitness, darts, basket, volei pe plaja, tenis de masa, biliard, lectii de dans, pescuit, canoe, internet wi-fi in lobby si spatiile comune, programe de animatie, sauna, hammam, jacuzzi, sali de conferinta.  

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte (cu exceptia restaurantelor pentru servirea pranzului, Mediteranean A la Carte si Beach A la Carte), nocturna si echipament pentru tenis, lectii de tenis, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente de intretinere, terapii in centrul SPA, carucior pentru copii, servicii de curatatorie.

Facilitati copii: piscina pentru copii cu tobogan, mini club (4-11 ani), club pentru adolescenti (12-17 ani), cinema, mini disco, meniu pentru copii in restaurantul principal (la pranz si cina).

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise;  in restaurante tinuta este obligatorie;  accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; acces gratuit si fara rezervare doar pentru 2 din restaurante - Mediterranean Ala Carte (pranz) si Beach Ala Carte (pranz);  in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;  hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: www.letooniaresorts.com 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau  din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Localizare

Hotelul Letoonia Golf Resort este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 3 km de localitatea Belek, la 45 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii.

Facilitati camere

Hotelul a fost construit in anul 1996, are suprafata totala de 75 000 m², ultima renovare a fost facuta in anul 2006. Hotelul dispune de un corp de 7 etaje-Hotel, un corp de 4 etaje-Annex, de 6 bungalow-uri de 2 etaje si 14 bungalow-uri de 3 etaje.Toate camerele sunt spatioase si sunt mobilate intr-un stil modern si sunt dotate cu baie proprie,foehn,aer conditionat centralizat (hotel & Annex room),aer conditionat individual (club room),televizor,telefon,Internet (contra cost),mini-bar (bauturi racoritoare zilnic),seif în camera (gratuit),balcon, room service. In camera se face curatenie zilnic.

Facilitati hotel

Hotelul beneficiaza de facilitati pentru petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut precum: sauna, baie turceasca,jacuzzi baie cu aburi,sala fitness, aerobic,aqua-aerobic,step ,yoga,program de animatie,discoteca, bauturi la discoteca (cu exceptia unor de import),volei pe plaja,badminton,sah la aer liber,mini-fotbal (22х32 m), baschet, tenis de masa, mini-golf , biliard, darts, sala TV, 4 terenuri de tenis, tir cu arcul, cursuri de tenis în grup, windsurfing (cu licenta),catamaran (cu licenta), canoe, internet-cafe, inchirierea rachetelor de tenis.

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

12 % Early Booking
SUSESI LUXURY RESORT

SUSESI LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 1478 /pers

17 % Early Booking
Aydinbey Famous Resort

Aydinbey Famous Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 945 /pers

24 % Early Booking
Bellis Deluxe

Bellis Deluxe

Belek, Antalya, Turcia

de la 1329 /pers